english
slovenian
Zalai Borásznők
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111803
Radgonai borminősítés és vásár
A Zalai Borút Egyesület a borászokkal közösen szeretné képviselni a Zalai borvidék kíváló borait. A borversenyre minden benevezett minta után 45 € a fizetendő díj, illetve a 2. bortól 40 €. Mind a borversenyen és a vásáron való részvételt az egyesület 50%-ban támogatja.

A BOR SZERELMESEI !

A Pomurski sejem szervezői tudatában van annak, hogy minden kiváló bor mögött szeretet, szorgalom és tudás van. Amikor a szőlész-borász mindezeket a borban egyesíti, akkor válik a bor igazán az istenek italává.

A Vino Slovenija Gornja Radgona nemzetközi borminősítés 2008 évben folytatja a 34 éves hagyományt, és szakmai kritériumok szerint, elismert hazai és külföldi borászokkal igazolja az itt szereplő borok kiválóságát.

 

KIVÁLÓ PROMÓCIÓ...
A minősítésen szerzett Vino Slovenija Gornja Radgona védjeggyel ellátott érem Szlovénia és a tágabb európai térség borai minőségének szinonimája, valamint még szorosabban összefogja a borászokat, bor- és szőlőtermelő családokat, sommeliereket,  borszakértőket és borkedvelőket...

 

PONTOS MINŐSÉGI KRITÉRIUMOK!

    * Szakmai minősítés 100-pontos módszerrel

    * Deszkriptorok, akik a számszerű értékelés mellett a borok minőségéről tartalmi információt is szolgáltatnak

    * Az érmek, champion címek és az év borásza cím a kereskedelem hiteles eszközének bizonyultak.

 

A KIVÁLÓSÁG MEGMÉRETTETÉSE...

-      a 35. nyílt országos borminősítés - Vino Slovenija Gornja Radgona,  2009. július 20. és 24. között várja Önt, hogy kiváló borait a hagyományos tekintély érmeivel és a Vino Slovenija Gornja Radgona csillogó védjegyével lássa el!

-      A borminősítésre leadott minták nevezési határideje:  2009. június  15.

-       Mintaátvétel:  2009.  július 8.  és 9.

-      47. nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari vásár:  2009. augusztus 29.  és                 szeptember 5..

-      A borászok napja és éremosztás: 2009. szeptember 1.

 
Éljen a lehetőséggel és a VINO SLOVENIJA GORNJA RADGONA  borminősítés érmeinek csillogásával tegye lehetővé, hogy az ön boraiba beleszeressen e nagyszerű ital minél több kedvelője és sokan közülük az ön bora által váljanak borkedvelővé.
 
További információ:
info@zalaiborut.hu
06-83/360-614
Vissza
Easyweb