english
slovenian
Zalai Borásznők
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111784
Zalai Borút 2008-as közgyűlése Zalabéren
2008. május 26-án hétfőn15 órakor a Zalabéri hegyen a Szakács Ivodában megtartotta a Zalai Borút Egyesület a 2008-as tisztújító közgyűlését.

Először a beszámolókat fogadták el és a közhasznúsági jelentést. Majd az alapszabály módosításról döntöttek.

 

A tisztújítás a jelölőbizottság megválasztásával kezdődött, amelynek tagja Hermán Gyöngyi, Kiglics László és Lábodi Dezső lett. Ezt követte a választás, amelynek eredményeként Szőkéné Hajduk Andreát elnökké, Martincsevics Istvánt alelnökké, Rába Szilárdot, Kránicz Tamást, Kránicz Lászlót, Kovács Dezsőt és Tóth Győzőt elnökségi taggá választották.

Ezt követte a 2007-es munkaterv elfogadása, amely reálisan számolt a várható nehézségekkel. Ezt követte a várható pályázatok és egyéb aktualitások megbeszélése, amely kötetlen, baráti beszélgetésben folytatódott. Látszik, hogy az egyesület hasonló gondolkodású, érdekű, szinte baráti társaság, amely szívén viseli a tagság gondjait, problémáit. Képes a kötelező formalitások után arra, hogy bajban segítse tagságát, sikereiben vele örüljön.

A gyűlésen részt vettek a zalai borásznők képviselői is, és aktív szerepet is vállaltak. További sok sikert kívánunk mind az egyesületnek, mind a borásznőknek a további munkához. Remélem, hogy a terveik megvalósítását a lehetőségek engedik.

2008. május 27.

Vissza
Easyweb