english
slovenian
Zalai Borásznők
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111794
Részvételi lehetőség a Split-i vásáron
Tárgy: részvételi lehetőség a split-i „GAST AROUND THE WORLD” vásáron 2008. január 24-án Külgazdasági Irodánkat megkereste a Split-i Vásárigazgatóság azzal a kéréssel, hogy hazánk képviseltesse magát a 2008. március 5-e és 9-e között megrendezendő GAST AROUND THE WORLD vásáron.

Ennek érdekében a vásár igazgatósága felajánlott hazánk számára térítésmentesen 50 nm teljesen berendezett kiállítási helyet, ahol hazánk bemutathatja turisztikai potenciálját valamint gasztronómiai értékeit. A vásáron képviseltetni fogják magukat a horvát turisztikai irodák, élelmiszeripari cégek, szállodák, katering és szállodai bútorokat előállító cégek is. A vásáron a tervek szerint hazánkon kívül képviseltetni fogják magukat Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Montenegró, Olaszország valamint Ausztria is. Irodánk hazánk sikeres megjelenése érdekében fel szeretné ajánlani, hogy ezen a vásári területen Önök is díjmentesen be tudják mutatni a közönség számára a szolgáltatásaikat és üzleti lehetőségeiket a potenciális horvát partnereik számára. A standon lehetőség lesz konkrét üzleti ajánlatok bemutatására ill. szerződések megkötésére is.
  Vissza
Easyweb