english
slovenian
Zalai Borásznők
Borovics Boglárka
Budai Lajosné
Gaálné Major Gabriella
Géri Kálmánné
Hermán Gyöngyi
Kránicz Tamásné
Lábodi Dezsőné
Mikolás Zoltánné
Szakács Zsoltné
Takácsné Martincsevics Veronika
Tóth Győzőné
Zsuppán Melinda
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111835
Zsuppán Melinda

Bemutatkozás

 Vállalkozás bemutatása: A vállalkozó 1992-ben vásárolta meg a lebontásra ítélt helyi védettség alatt álló helyi uradalmi épületet és alakította ki a vendéglőbe 50, a kerthelyiségben 120 fő fogadására alkalmas vendéglőt, valamint a paraszti bútorokkal berendezett 3 fő elszállásolására alkalmas szobát. A nyitásra 1998-ban került sor részben a helyi másrészt a turisztikai kínálat bővülésével várt vendégsereg, valamint a helyben ingatlant vásárló külföldi vendégekre alapozva.

Szent Antal Fogad a Zalabéren 

A 9 év alatt folyamatosan bővítettük szolgáltatás kínálatunkat, a Zala-Kar segítségével egy bormúzeumot, valamint egy fa játszóteret adtunk át. Étlapunkon megtalálhatók a vasi-zalai paraszt ételek. (Pl.: Dödölle, prósza). Emellett a helyi szőlősgazdák folyó és palackozott borait kínáljuk.

Szent Antal Fogadó belseje  


Vállalkozó adatai

A vállalkozás neve: Zsuppán Melinda, Szent Antal Fogadó
Címe: 8798 Zalabér Hunyadi út 6.
Elérhetőség: Tel: 06 92/369-081, 06 70/336-0804
Email: melcsik@freemail.hu
Megközelíthetősége: Zalaegerszegtől 20 km a Zalaszentgróti termálfürdőtől 2 km-re található.
A vállalkozó személyes bemutatkozás: Zsuppán Melindának hívnak, 27 éves vagyok és a Zalabéri Szent Antal Fogadóban dolgozom, mint felszolgáló.

Easyweb