english
slovenian
Zalai Borásznők
Borovics Boglárka
Budai Lajosné
Gaálné Major Gabriella
Géri Kálmánné
Hermán Gyöngyi
Kránicz Tamásné
Lábodi Dezsőné
Mikolás Zoltánné
Szakács Zsoltné
Takácsné Martincsevics Veronika
Tóth Győzőné
Zsuppán Melinda
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111786
Mikolás Zoltánné


Bemutatkozás

Vállalkozásunk szárnybontogatása a ZalA-KAR megalakulásának idejére tehető. Kezdetben szoba kiadással foglalkoztunk családi házunkban. Ennek részeként kínáltuk hegyi túrákat és finom borainkat, vendégeink megelégedésére. Sajnos a szobakiadást szüneteltetnünk kellett, mivel gyermekeink felnőttek és belaktuk az egész lakást. Boraink kóstoltatását ma is folytatjuk, mivel Pincénk a hegyi túrázok kedvelt megállóhelye lett. Itt szeretnénk felállítani egy kilátot, ahonnan a vendégek csodálhatják a gyönyörű kilátást. Vendégbefogadással is szeretnénk továbbra is foglalkozni, pár évvel ezelőtt vásároltunk Dötk fölött, a pakodi hegyen egy parasztházat, amit felszeretnénk újítani és itt kényelmes szép környezetben tudjuk a vendégek szolgálatában állni. 

 Mikolásné
Táj a pincénél 

 Vállalkozásunkat még úgy is szeretnénk bővíteni, hogy időközben felnőtt 3 nagy fiunknak is munkát, szórakozást adva. Vásároltunk még a pakodi hegyben egy borospincét, ahol továbbiakban 50 fő fogadására borkóstoló helységet szeretnénk kialakítani, szeretnénk még 1,5 ha területet betelepíteni új fajtákkal. Ehhez Dr. Pálfi Dénes és Dr Bakonyi Károly tanácsát kértük ki.
Képzési program hatására borturisztikai fejlesztéseket szeretnénk végrehajtani.

Vállalkozó adatai

A vállalkozás neve: Mikolás Pince, Mikolás Zoltánné
Címe: 8799 Pakod Fő út 56/8
Elérhetőség: Tel: 06 83/377-035, 06 30/444-8159
Megközelíthetősége: Pakod hegy
A vállalkozó személyes bemutatkozás:
Mikolás Zoltánné vagyok. 1980-ban kerültem Pakodra. Férjem családjának nagy szőlőbirtoka van a hegy legszebb pontján. A szőlő gondozásából én is kivettem a részem. Nem volt ismeretlen számomra ez a munka, mivel apámnak is volt egy kis szőlő birtoka Tekenyén. Pakodon szerettem meg a szőlővel és a borral való foglalkozást és a bort.

Easyweb