english
slovenian
Zalai Borásznők
Borovics Boglárka
Budai Lajosné
Gaálné Major Gabriella
Géri Kálmánné
Hermán Gyöngyi
Kránicz Tamásné
Lábodi Dezsőné
Mikolás Zoltánné
Szakács Zsoltné
Takácsné Martincsevics Veronika
Tóth Győzőné
Zsuppán Melinda
Bemutatkozás
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1111810
Kránicz Tamásné

Bemutatkozás

Szeder szedés 

A KFT.-nek fő tevékenységi köre üzemanyag kiskereskedelem. A családi gazdaságunk bogyós gyümölcsök termesztésével foglalkozik. 7 ha területen gazdálkodunk, amelyből 2 ha a feketeszeder, 2 ha fertődi málna, 1 ha őszi málna. Piros ribiszkére és fekete bodzára nem nagy igény mutatkozik. Kis szőlészetünk nemrég fejlesztettük közel 1 ha területre. Itt a fehér fajták közül ZenitetTraminit, Olaszrizlinget és pátriát termelünk. Mivel úgy tűnik, hogy Zalaegerszeg és környékén is igény mutatkozik a minőségi borok iránt további fejlesztésekben gondolkodunk.

   További területvásárlások folyamatban vannak. Borturizmus és borkóstoltatás területén most kezdjük bontogatni a szárnyainkat. Figyeljük a pályázati lehetőségeket, hiszen önerőből nehéz előre lépni. Úgy tűnik, hogy Bak most ugrásszerű fejlődés előtt áll, és biztosan igény fog mutatkozni a borturizmus területén, ezért most minden figyelmet ide összpontosítunk.

  

 Söjtöri étkezés

Vállalkozó adatai

A vállalkozás neve: Kránicz Tamásné, Kránicz Family KFT.
Címe: 8945 Bak Rákóczi út 13.
Elérhetőség: Tel: 06 92/461-153, 06 30/530-2524
Email: kraniczzsuzsa@freemail.hu
Megközelíthetősége: Zalaegerszegtől 12 km. A hegy megközelíthetősége: Lenti felé, aztán jobbra fordulva csak egyenesen. Aszfaltos út.
A vállalkozó személyes bemutatkozás:
Kránicz Tamásné, Zsuzsa vagyok 44 éves. Férjemmel karöltve vezetünk egy Kft.-t és egy családi vállalkozást. 1 fiam van, ő szintén a családi gazdaság tagja.

Easyweb